MK EN

Семинари

Аплицирај за семинар

TОП 4 - Актуелни програми

Актуелните програми се рангираат според бројот на пријави - заинтересирани посетители

# дата на почеток семинар денови бр. на пријави пријавување до
114 17.03.2020 00:00:00 Унапредување на продажните вештини 3 0 17.03.2020 00:00:00

Листа на семинари

ОТВОРЕН ДЕН

# семинар денови бр. на пријави
89 ОТВОРЕН ДЕН ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ 1 36

Controlling Conference

# семинар денови бр. на пријави
97 2nd CONTROLLING CONFERENCE 26

Certified Controlling Stage V

# семинар денови бр. на пријави
106 CERTIFIED CONTROLLER_Stage_5 3 5

Унапредување на продажните вештини

# семинар денови бр. на пријави
114 Унапредување на продажните вештини 1 0

COMPLIANCE / AML / CTF

ЕУ перспективи

# семинар денови бр. на пријави

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА. ПРОДОЛЖУВАМЕ ПОНАТАМУ!

IT во банкарскиот сектор

ACCOUNTING

# семинар денови бр. на пријави
49 IFRS 9 1 24
103 Certified Accounting Specialist - Level 3 3 0

КПУ за сметководители и овластени сметководители

Certified Controller_stage IV

# семинар денови бр. на пријави
60 Certified Controller level IV 15-17.05.2018 17
113 CERTIFIED CONTROLLER_Stage_4_2020 3 0
92 CERTIFIED CONTROLLER_STAGE_4 21-25.05.2019 0

ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ИНТЕГРИРАНО УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ ВО ФИНАНСИСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ

Правните аспекти на доброто корпоративно управување со банките

PRINCIPLES of SUCCESS


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by