MK EN

Новости

09.11.2017 19:28:49 Сесија 2 од обуките за КПУ


Втора тематска целина КПУ 2/2017 Аплицирај за семинарот Уредно пополнетата пријава  која

26.10.2017 18:59:41 Соопштение од ИСОС за КПУ


Во врска со последните информации поврзани со континуираното професионално усовршување (КПУ) и наши

28.09.2017 11:22:20 BËHU KONTABILIST I AUTORIZUAR ME ABIT


BËHU KONTABILIST I AUTORIZUAR ME ABIT Për të gjithë kontabilistët dhe ba

27.09.2017 13:35:46 Напатствие за Континуирано Професионално Усовршување


Почитувани, Ве известуваме дека добивме „Напатствие за континуирано професионално усовршувањ

21.09.2017 17:35:53 БИДИ ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ СО АБИТ


БИДИ ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ СО АБИТ Аплицирај за семинарот   За сите сметково

15.09.2017 14:08:01 Известување за Континуирана Професионална Едукација!


Согласно со соопштението од страна на Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ

22.08.2016 13:07:02 ПРВА РАБОТНА СЕДНИЦА НА АКАДЕМСКИОТ СОВЕТ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА БАНКАРСТВО И ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА (АБИТ)


ПРВА РАБОТНА СЕДНИЦА НА АКАДЕМСКИОТ СОВЕТ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА БАНКАРСТВО И ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА (

18.08.2016 12:56:39 НАУЧНИ И СТРУЧНИ ТРУДОВИ - РЕЦЕНЗИЈА И СТАНДАРДИ ЗА ПУБЛИЦИРАЊЕ


НАУЧНИ И СТРУЧНИ ТРУДОВИ - РЕЦЕНЗИЈА И СТАНДАРДИ ЗА ПУБЛИЦИРАЊЕ Во програмата на Уредувачкиот од


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by