MK EN

Новости

16.11.2022 10:00:22 Онлајн дебата во организација на првата македонска банкарска академија - АБИТ, а во рамките на Глобалната недела на претприемништвото


Онлајн дебата во организација на првата македонска банкарска академија - АБИТ, а во рамките на Глоб

04.05.2022 17:14:20 CONTROLLING WEDNESDAY WITH ABIT


📆 04.05.2022 “#ControllingWednesday with ABIT“ ⏰ 18:00ч📍 Facebook Live: http

28.04.2022 18:49:02 ТРИ ДЕЦЕНИИ МОНЕТАРНА НЕЗАВИСНОСТ


ТРИ ДЕЦЕНИИ МОНЕТАРНА НЕЗАВИСНОСТ На 26 април, 1992 година, нашата земја го доби првиот

10.02.2022 22:59:19 Се основа Здружение за остварување на заеднички интереси на контролерите и унапредување на нивното работење МАКЕДОНСКА КОНТРОЛИНГ АСОЦИЈАЦИЈА - МКА


Се основа Здружение за остварување на заеднички интереси на контролерите и унапредување на нивното

11.12.2020 11:59:11 👉 Успешно заврши еден од најголемите #АБИТ настани за 2020 👇 ТРЕТА конференција за спречување на перење пари и финансирање тероризам, на тема: 📌 „ВЛИЈАНИЕТО НА КОВИД-19 ВРЗ НАПОРИТЕ ОД СТРАНА НА ВЛАДАТА И ПРИВАТНИОТ СЕКТОР ВО БОРБАТА ПРОТИВ ПЕРЕЊЕ НА ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ“


10.12.2020 👉 Успешно заврши еден од најголемите #АБИТ настани за 2020👇ТРЕТА конференција за сп

21.02.2019 15:16:43 ОТВОРЕН ДЕН ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ НА АКАДЕМИЈА-АБИТ И ИНСТИТУТ ЗА БИЗНИС И МЕНАЏМЕНТ ХАЈДЕЛБЕРГ СКОПЈЕ


На 19-ти февруари во просториите на Академијата АБИТ се одржа ОТВОРЕН ДЕН ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО ДУ

19.07.2017 14:59:00 ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СЕ СРЕТНА СО ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА АБИТ


ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СЕ СРЕТНА СО ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА АБИТ Претседателот на Владата на Република Макед

26.05.2017 22:31:01 Обраќање на Генералниот директор на АБИТ на Генералното собрание на IGC


Dear Controlling authorities, First, let me say what an honor it is to be hosting this year&rsqu

03.05.2017 18:41:25 ТРИ ГОДИНИ – АКАДЕМИЈА ЗА БАНКАРСТВО И ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА


ТРИ ГОДИНИ – АКАДЕМИЈА ЗА БАНКАРСТВО И ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА Благодарност до сите Комерци

18.08.2016 12:56:36 ОТВОРЕН ДЕН за специјалистичко банкарствоIcon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by