19.02.2019

ОТВОРЕН ДЕН ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

Аплицирај за семинарот  

Општи податоци


Локација: АБИТ
Почеток: 17:00 часот
Рок за пријавување: до 18 февруари 2019

КОНТАКТ ИНФО: +389 02 3 125 500, +389 71 215 118

info@abit.edu.mk

info@ibmhs.eu

За најдобрите 5 апликанти, АБИТ доделува 5 стипендии со 50% од школарината на сертификациите.

Пријави се навреме!

Ограничен број на слушатели!

Научи повеќе за она што сакаш да го работиш. Поголеми вештини, поголеми можности.
АБИТ и Институтот ХАЈДЕЛБЕРГ 
Ве покануваат на отворениот ден за специјалистички дуални студии
ДОЈДИ; ЗАПОЗНАЈ СЕ; ОТКРИ ЈА ТВОЈАТА ВЕШТИНА!

✔ Школа за банкарство
✔ Школа за финансии
✔ Школа за ИТ

✅ MBA in Finance & Controlling (dual degree) 
✅ MBA in Business Data Governance & Business Informatics

Присутните ќе имаат можност непосредно преку дебата со раководителите на сертификационите програми и предавачите (истакнати експерти во секоја област) да се запознаат со: содржината на магистерските студии, специјализациите, начинот на полагање, испитните сесии, уписните рокови, потребните критериуми за упис, како и начинот и условите за плаќање.
Подржано од: 
➡️ ФОРУМ Институтот од ХАЈДЕЛБЕРГ
➡️ ХОРВАТ Академијата од ШТУДГАРД
➡️ Универзитетот од МАНХАЈМ и 
➡️ СТРАШЕК Институтот за иновации и претпримеништво, како дел од “EBS” прво рангираната Бизнис Школа во ГЕРМАНИЈА.

Ве очекуваме! 


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by