20.12.2018

PRINCIPLES of SUCCESS

Аплицирај за семинарот  

Општи податоци


Локација: НБРМ (Конгресна сала, 8 кат) 
Времетраење: 16:00 – 19:00 часот
Рок за пријавување: до 18 декември 2018

КОНТАКТ ИНФО: +389 70 355 656, +389 71 215 118

БРОЈОТ НА СЛУШАТЕЛИ Е ОГРАНИЧЕН!!!

Цели


Napoleon Hill School of Learning во рамките на Институтот за бизнис и менаџмент ХАЈДЕЛБЕРГ – Скопје организира (БЕСПЛАТЕН) мотивационен семинар за млади и идни претприемачи

Говорници


М-р Нора Алити, Претседател на Комисијата за хартии од вредност на Р.М. и предавач на Институтот од Хајделберг | IBMHS.EU 

Проф. д-р Синиша Наумоски, директор на Институтот од Хајделберг | IBMHS.EU и член на Советот на НБРМ  

Огнен Јанески, уредник, ТВ водител, новинар и колумнист

Поддржано од


Академија за банкарство и информатичка технологија - АБИТ 


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by