ЧЛЕНОТ НА ИНИЦИЈАТИВНИОТ ОДБОР НА АБИТ – ГОСТИН ВО ДНЕВНИКОТ НА МТВ1 


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by