CERTIFIED FULL-STACK MOBILE APP DEVELOPER® 

Предност на New TECK Academy како дел од Institute for Business and Management HEIDELBERG Skopje и Академијата за банкарство и информатичка технологија | АБИТ: 
   - Германска сертифицирана диплома
   - Сигурност (германска програма со предавачи со 20 г. искуство)
  
  

На крајот на специјализацијата добивате: 

   1. Германска диплома за завршени стручни специјалистички студии со назив: Certified Full-Stack Mobile App Developer, издадена од Високообразовната германска научна установа - Институт за бизнис и манеџмент ХАЈДЕЛБЕРГ Скопје 
   2. Збогатено портфолио на networking во земјата и странство
   3. Промоција на Вашето CV на настани во земјата и странство
   4. Тутор за поддршка во професијата во првата година после завршување на студиите и
   5. Можност да се стекнете со висока ЕУ плата на пазарот на труд во престижни меѓународни компании во земјата и странство

Развојот на мобилните апликации за популарните iOS и Android платформи подразбира развој на front-end апликации кои работат на мобилниот телефон но и back-end апликации кои работат во компјутерскиот облак. Програмата ќе обезбеди основни знаења за целосен развој на вакво софтверско решение. Академијата за сертифициран full-stack програмер е дизајнирана од страна на професори и експерти во областа на информатиката, со долгогодишно практично искуство.
На академијата ќе се креираат професионалци спремни да одговорат на предизвиците и да ги следат модерните текови во областа на развојот на мобилните апликации и потребниот back-end софтвер. Низ фузија на теоретски основи со многу практична работа ќе се стекнете со неопходните вештини за развивање на цел софтверски проект наменет за користење на мобилни уреди.
Академијата за full-stack е идеална за сите кои се вклучени во процесите на дизајн на софтвер за мобилни уреди, како и за оние кои би сакале да се преквалификуваат и да продолжат со професионална кариера во оваа област.

Напомена


Уписен рок: уписите се во тек

Информации


Вкупен фонд на часови: 360 часови
Времетраење: 1 година
Почеток: март 2020година
Место: АБИТ (Ул. „Орце Николов“ бр. 75 зграда на Македонска берза 1-ви кат)
Динамика на обуката: три пати во неделата

 

exam fee CFMAD 1CFMAD 2CFMAD 3    CFMAD 4       
30eur 480 ЕУР -  29.616 денари 660 ЕУР -  40.722 денари  680 ЕУР -  41.956 денари 680 ЕУР -  41.956 денари
   

Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by